Het Wapen van Middelie

  • Slide 2
  • slide9
  • slideshow2
  • slideshow3
  • Slide 3

Riek van Stokken

dinsdag, 07 juli 2015

Zondag 28 juni heb ik mijn 65e verjaardag in 't Wapen gevierd. We hebben een gezellige middag gehad met afsluitend een warm en koud buffet. Dit was tot in de puntjes verzorgd en heerlijk! Kees en personeel bedankt voor de goede verzorging!

Leon en Moniek Lekkerkerker

dinsdag, 21 april 2015

Vrijdag 10 april hebben wij onze bruiloft in het wapen van Middelie gevierd. Zowel de huwelijksvoltrekking als het diner en het feest heeft daar plaatsgevonden. Wij kunnen niks anders zeggen dan een dikke pluim voor al het personeel. Alles was heel goed geregeld en het eten was overheerlijk. Het is een hele gezellige locatie waar je een leuk feest kan geven. Onze gasten waren ook allemaal super tevreden. Fijn is ook dat je alles naar wens kan invullen. Bedankt allemaal!!

Anjo en Dik Dorreboom

maandag, 26 januari 2015

Wij hebben op 25 januari de 65e verjaardag van Anjo gevierd in het Wapen. Hapjes en dranken waren prima verzorgd en ook van het eten na afloop hebben we genoten. we vinden deze locatie zeker een aanrader.

Ron & Carmen Schabracq-de Renner

dinsdag, 23 december 2014

Op zaterdagavond 20 december 2014 hebben wij met familie en vrienden mijn 50ste verjaardag gevierd in het Wapen van Middelie. Kees en zijn team hadden alles tot in de puntjes verzorgd, de zaal was tevens in een gezellige kerstsfeer gehuld. De hapjes tussendoor met als aanvulling de oosterse- en tapaskraam maakten de avond compleet. Het heeft onze gasten aan niets ontbroken. Wij hebben de gastvrijheid en bediening als bijzonder goed ervaren. Nogmaals bedankt hiervoor! Wij willen ‘het Wapen van Middelie’ dan ook warm aanbevelen voor iedereen die iets te vieren heeft.

Daisy en Bart van der Wal

maandag, 29 september 2014

Hallo wij zijn op 26-09-2014 getrouwd in het wapen van Middelie.. Wij hebben hier gegeten dat was heel heel erg lekker De hapjes waren ook heel erg lekker. Ook het feest was helemaal geweldig!!! Onze gasten waren heel erg tevreden. Wat een super bediening en een heerlijke sfeer!!!!!!!!!! Deze dag vergeten wij NOOIT meer!!!!!!!!! Top tent!!!!! Groetjes Bart en Daisy van der Wal

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  
Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen!

Nieuwsbrief
Naam

Ongeldige invoer
E-mail

Ongeldige invoer
Anti-spam:
Anti-spam:
  Ververs
Ongeldige invoer


Laatste nieuws

No items found.
© 2012 Het wapen van Middelie • Alle rechten voorbehouden    Onderhoud www.thecreativebarn.nl