Het Wapen van Middelie

  • Slide 3
  • Slide 1
  • slide9
  • Slide 2
  • Slide 4

Anjo en Dik Dorreboom

maandag, 26 januari 2015

Wij hebben op 25 januari de 65e verjaardag van Anjo gevierd in het Wapen. Hapjes en dranken waren prima verzorgd en ook van het eten na afloop hebben we genoten. we vinden deze locatie zeker een aanrader.

Ron & Carmen Schabracq-de Renner

dinsdag, 23 december 2014

Op zaterdagavond 20 december 2014 hebben wij met familie en vrienden mijn 50ste verjaardag gevierd in het Wapen van Middelie. Kees en zijn team hadden alles tot in de puntjes verzorgd, de zaal was tevens in een gezellige kerstsfeer gehuld. De hapjes tussendoor met als aanvulling de oosterse- en tapaskraam maakten de avond compleet. Het heeft onze gasten aan niets ontbroken. Wij hebben de gastvrijheid en bediening als bijzonder goed ervaren. Nogmaals bedankt hiervoor! Wij willen ‘het Wapen van Middelie’ dan ook warm aanbevelen voor iedereen die iets te vieren heeft.

Daisy en Bart van der Wal

maandag, 29 september 2014

Hallo wij zijn op 26-09-2014 getrouwd in het wapen van Middelie.. Wij hebben hier gegeten dat was heel heel erg lekker De hapjes waren ook heel erg lekker. Ook het feest was helemaal geweldig!!! Onze gasten waren heel erg tevreden. Wat een super bediening en een heerlijke sfeer!!!!!!!!!! Deze dag vergeten wij NOOIT meer!!!!!!!!! Top tent!!!!! Groetjes Bart en Daisy van der Wal

patrick en angelique uijtten boogaart

donderdag, 11 september 2014

bij deze willen wij iedereen bedanken . we hebben er geen woorden voor hoe mooi het geregeld was echt top , aan alles was gedacht . we hebben alleen mooi reacties gehad over alles eten drinken dus mensen die dit lezen geef je feest maar daar want alles wat beloofd word word ook gedaan , en dat kan je niet van alle feest tenten cafe s ga maar door zegen dus van ons een dikke 10 hotel en ontbijt was ook heel erg goed ,groet en nog bedankt Patrick en Angelique Uijtten-Boogaart Lok het bruidspaar van 5 september 2014

Harma&Arjan

dinsdag, 09 september 2014

Wat een super gezellig feest hadden wij afgelopen zaterdagavond in het Wapen van Middelie! In voorbereiding al plezierig met Kees en op de avond zelf perfect bediend en verzorgd door het team van het Wapen. Onze gasten voelden zich direct welkom en in feestsfeer. Drankjes en catering perfect, geen lauwe drankjes omdat er op vraag wordt geschonken. Voldoende dansruimte en ruimte voor onze band Zipper. We hebben ons geen moment zorgen gemaakt en hebben net als onze gasten enorm genoten. Dank je wel!

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>  
Stel een vraag

Contactformulier
Naam

Ongeldige invoer
E-mail

Ongeldige invoer
Vraag/opmerking

Ongeldige invoer
Anti-spam
Anti-spam
  Ververs
Ongeldige invoer


Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen!

Nieuwsbrief
Naam

Ongeldige invoer
E-mail

Ongeldige invoer
Anti-spam:
Anti-spam:
  Ververs
Ongeldige invoer


Laatste nieuws

  • CREATIEVE ZOMERMARKT

© 2012 Het wapen van Middelie • Alle rechten voorbehouden    Onderhoud www.thecreativebarn.nl