Het Wapen van Middelie

  • slideshow2
  • slide9
  • Slide 3
  • slideshow3
  • Slide 2

Hinke van der weg fekkes

woensdag, 07 oktober 2015

Ik werd 80 jaar en heb s,middags mijn verjaardag gevierd met familie en vrienden.ik moet zeggen tot volle tevredenheid.Het was weer geweldig goed verzorgd door Kees en de kok niet te vergeten en Lisa,voor herhaling vatbaar.

Aaltje Vink

maandag, 05 oktober 2015

27 september een reünie gehad geregeld door de neven Dirk Jacob / David Pieter Molenaar, een Vinkenreunie,mijn 5 zussen met kinderen en aanhang, daar ook de kinderen van een groot gezelschap,TOP locatie, alles perfect geregeld, heerlijk buffet, dus mensen een aanrader om daar een feest te geven, was fantastisch , dank, Aaltje Vink, ook namens mijn zussen.

Mareille Zeegers

dinsdag, 25 augustus 2015

Vrijdag 21 augustus 2015 een fantastisch feest gehad. Kees en het hele team, enorm bedankt. Hele goede sfeer, vrolijk en lief personeel, lekkere hapjes en drankjes...kortom het ontbrak ons aan niets. Erg leuk dat we konden blijven slapen en aansluitend nog met wat familieleden konden ontbijten. We hebben genoten.

Fam ten Thije Haaksbergen

zondag, 23 augustus 2015

We werden goed ontvangen En een rustige sfeer Je kunt van de rust de drukte opzoeken. En het ligt mooi centraal. Het personeel zorgt goed voor zijn gasten. En je kunt er lekker eten, het is echt een aanrader! Top personeel! Tot de volgende keer!

Eric & Jolanda van der Oord

woensdag, 19 augustus 2015

Beste Cees, Lisa en rest van het team, Heel hartelijk dank voor de goede verzorging van mijn feest op 15-8-15. Mijn 50e verjaardag is mede door jullie inzet een onvergetelijke ervaring geworden!! Echt alles was top geregeld en Cees ook nog bedankt voor het helpen bij de muziek. Wat een leuke tent en wat een leuke mensen!! Tot gauw! Groetjes, Eric.

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>  
Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen!

Nieuwsbrief
Naam

Ongeldige invoer
E-mail

Ongeldige invoer
Anti-spam:
Anti-spam:
  Ververs
Ongeldige invoer


Laatste nieuws

No items found.
© 2012 Het wapen van Middelie • Alle rechten voorbehouden    Onderhoud www.thecreativebarn.nl