Het Wapen van Middelie

  • slide9
  • Slide 1
  • Slide 4
  • Slide 2
  • Slide 3

Mareille Zeegers

dinsdag, 25 augustus 2015

Vrijdag 21 augustus 2015 een fantastisch feest gehad. Kees en het hele team, enorm bedankt. Hele goede sfeer, vrolijk en lief personeel, lekkere hapjes en drankjes...kortom het ontbrak ons aan niets. Erg leuk dat we konden blijven slapen en aansluitend nog met wat familieleden konden ontbijten. We hebben genoten.

Fam ten Thije Haaksbergen

zondag, 23 augustus 2015

We werden goed ontvangen En een rustige sfeer Je kunt van de rust de drukte opzoeken. En het ligt mooi centraal. Het personeel zorgt goed voor zijn gasten. En je kunt er lekker eten, het is echt een aanrader! Top personeel! Tot de volgende keer!

Eric & Jolanda van der Oord

woensdag, 19 augustus 2015

Beste Cees, Lisa en rest van het team, Heel hartelijk dank voor de goede verzorging van mijn feest op 15-8-15. Mijn 50e verjaardag is mede door jullie inzet een onvergetelijke ervaring geworden!! Echt alles was top geregeld en Cees ook nog bedankt voor het helpen bij de muziek. Wat een leuke tent en wat een leuke mensen!! Tot gauw! Groetjes, Eric.

Riek van Stokken

dinsdag, 07 juli 2015

Zondag 28 juni heb ik mijn 65e verjaardag in 't Wapen gevierd. We hebben een gezellige middag gehad met afsluitend een warm en koud buffet. Dit was tot in de puntjes verzorgd en heerlijk! Kees en personeel bedankt voor de goede verzorging!

Leon en Moniek Lekkerkerker

dinsdag, 21 april 2015

Vrijdag 10 april hebben wij onze bruiloft in het wapen van Middelie gevierd. Zowel de huwelijksvoltrekking als het diner en het feest heeft daar plaatsgevonden. Wij kunnen niks anders zeggen dan een dikke pluim voor al het personeel. Alles was heel goed geregeld en het eten was overheerlijk. Het is een hele gezellige locatie waar je een leuk feest kan geven. Onze gasten waren ook allemaal super tevreden. Fijn is ook dat je alles naar wens kan invullen. Bedankt allemaal!!

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  
Stel een vraag

Contactformulier
Naam

Ongeldige invoer
E-mail

Ongeldige invoer
Vraag/opmerking

Ongeldige invoer
Anti-spam
Anti-spam
  Ververs
Ongeldige invoer


Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen!

Nieuwsbrief
Naam

Ongeldige invoer
E-mail

Ongeldige invoer
Anti-spam:
Anti-spam:
  Ververs
Ongeldige invoer


Laatste nieuws

  • CREATIEVE ZOMERMARKT

© 2012 Het wapen van Middelie • Alle rechten voorbehouden    Onderhoud www.thecreativebarn.nl