Het Wapen van Middelie

  • slide9
  • Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3
  • Slide 4

Wim

dinsdag, 12 april 2016

Mijn 65ste Verjaardag Bedankt Ten eerste Kees-Sybille-Lisa en de Kok Jeroen. Bedankt voor het slagen van mijn super verjaardag. Het is helemaal uitgekomen waar ik op gehoopt had , het was een top feestje. Met Kees achter de draaitafel en zang . Op de dansvloer de 3 families in de polonaise een en al gezelligheid het kon niet beter. Ik heb naderhand heb veel reacties gehad voor het leuke feestje en de goede en vriendelijke bediening en het heerlijke buffet. Een mooie herinnering waar ik met plezier op terug kijk . Ik geef daarom een warme douche aan het Wapen van Middelie Groetjes Wim en Geertje

Gerda van Oosten-Weel

zaterdag, 07 november 2015

Lieve Cees en medewerkers, Zaterdag 31 oktober vierde ik mijn 60-ste verjaardag in het Wapen. Het werd een geweldige avond met muziek van de Fifties en huis-dj Cees. De voetjes gingen al snel van de vloer en de aanwezigen genoten zichtbaar van de klanken uit mijn jeugdjaren. Een feest der herkenning. We hebben overnacht in het hotel samen met onze familieleden. De volgende ochtend konden we op het toneelpodium onze magen vullen met een heerlijk ontbijtbuffet. Kortom we hadden een topweekend. Mede door de goede zorgen van Cees en zijn medewerkers. Hartelijk dank daarvoor en we komen zeker nog een keer een feestje vieren. Hartelijke groeten namens Gerda

Hinke van der weg fekkes

woensdag, 07 oktober 2015

Ik werd 80 jaar en heb s,middags mijn verjaardag gevierd met familie en vrienden.ik moet zeggen tot volle tevredenheid.Het was weer geweldig goed verzorgd door Kees en de kok niet te vergeten en Lisa,voor herhaling vatbaar.

Aaltje Vink

maandag, 05 oktober 2015

27 september een reünie gehad geregeld door de neven Dirk Jacob / David Pieter Molenaar, een Vinkenreunie,mijn 5 zussen met kinderen en aanhang, daar ook de kinderen van een groot gezelschap,TOP locatie, alles perfect geregeld, heerlijk buffet, dus mensen een aanrader om daar een feest te geven, was fantastisch , dank, Aaltje Vink, ook namens mijn zussen.

Mareille Zeegers

dinsdag, 25 augustus 2015

Vrijdag 21 augustus 2015 een fantastisch feest gehad. Kees en het hele team, enorm bedankt. Hele goede sfeer, vrolijk en lief personeel, lekkere hapjes en drankjes...kortom het ontbrak ons aan niets. Erg leuk dat we konden blijven slapen en aansluitend nog met wat familieleden konden ontbijten. We hebben genoten.

<<  1 [23 4 5 6  >>  
Stel een vraag

Contactformulier
Naam

Ongeldige invoer
E-mail

Ongeldige invoer
Vraag/opmerking

Ongeldige invoer
Anti-spam
Anti-spam
  Ververs
Ongeldige invoer


Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen!

Nieuwsbrief
Naam

Ongeldige invoer
E-mail

Ongeldige invoer
Anti-spam:
Anti-spam:
  Ververs
Ongeldige invoer


Laatste nieuws

  • HUWELIJKSVOLTREKKING EN BESLOTEN FEEST

© 2012 Het wapen van Middelie • Alle rechten voorbehouden    Onderhoud www.thecreativebarn.nl