Het Wapen van Middelie

  • Slide 2
  • Slide 3
  • slideshow3
  • slideshow2
  • slide9

H.Dammers

maandag, 25 september 2017

23 september 75 jarige verjaardag gevierd met familie. We hebben genoten van een geweldig warm en koud buffet ,de prettige en ongedwongen sfeer en de goede service. Een aanrader voor ieder ander.

Wil en Cor Veth, Edam

maandag, 28 augustus 2017

Zaterdag, 26 augustus 2017, vierden wij samen met familie en vrienden het 20-jarig huwelijk van onze dochter en schoonzoon- De chef had een voortreffelijk koud en warm buffet verzorgd, waar iedereen enorm van genoten heeft. Het was een geweldige surprise party. Zowel de keuken als de bediening: geweldig bedankt.

Marion Gelderblom en Hanneke Roozen

woensdag, 12 juli 2017

Afgelopen donderdag hebben wij onze huwelijksceremonie en feest hier gevierd. Het was in één woord geweldig. De sfeer en de goede verzorging hier zijn super fijn. En ook het buffet was zeker het vermelden waard. Wij en onze gasten kijken terug op een mooie bijzondere dag en raden het wapen van middelie dan ook zeker aan om een feest hier te vieren.

Kitty veenstra

zaterdag, 10 september 2016

Een ontzettend leuk hotel en erg vriendelijke eigenaar en personeel.Het is hier genieten.

Anneke Mulder-Schepers

donderdag, 08 september 2016

Vorige week zijn wij getrouwd! Zowel de huwelijksvoltrekking als het diner en feest zijn verzorgd door het Wapen van Middelie. Wij hebben een fantastische dag gehad, alles was zo goed verzorgd! Van onze gasten kregen wij ook veel positieve reacties op de verzorging van het personeel en de gezellig aankleding van het Wapen. Al in de voorbereiding werd er met ons meegedacht en is alles aangepast aan onze wensen en budget. Wij raden het Wapen van Middelie zeker aan aan andere (aanstaande) huwelijksparen! Hartelijke groet, Abe en Anneke Mulder

<<  1 [23 4 5 6  >>  
Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen!

Nieuwsbrief
Naam

Ongeldige invoer
E-mail

Ongeldige invoer
Anti-spam:
Anti-spam:
  Ververs
Ongeldige invoer


Laatste nieuws

No items found.
© 2012 Het wapen van Middelie • Alle rechten voorbehouden    Onderhoud www.thecreativebarn.nl