Het Wapen van Middelie

  • slide9
  • slideshow2
  • Slide 2
  • Slide 3
  • slideshow3

Kees Gutter

dinsdag, 14 februari 2012

Hartelijk bedankt voor de goede verzorging, het was een top feest!!

Koos en Riet Heijnsdijk

dinsdag, 14 februari 2012

05-02-2012 50 jarig huwelijkfeest midden in middelie met een warm en koud bufet alles was zo goed geregeld en het smaakte voor allemaal zeer goed wij bedanken allemaal die daar aan meegedragen heeft worden tekort zo goed ook het nagerecht. was zo gezellig en mooi opgemaakt. worden te kort maar voor allemaal bedankt

fam. de Jong

zondag, 12 februari 2012

we hebben zaterdag 11-02-2012 onze verjaardag gevierd in 't wapen van Middelie. we hebben samen met onze gasten heerlijk gegeten van het warm/koud buffet en dessert buffet. wat hebben jullie je best gedaan!!!! lekkere ontspannen sfeer,bediening perfect, kinderen hebben heerlijk spelletjes gespeeld en iedereen heeft een heerlijke avond gehad. we vergeten deze avond niet gauw. nogmaals onze hartelijke dank!

Ernst en Truus

woensdag, 08 februari 2012

Op zaterdag 21 juli 2012 hebben we ons 40-jarig huwelijksjubileum gevierd met koud en warm buffet. De locatie en inrichting van het restaurant trok ons zeer aan voor een gezellig samenzijn met familie en vrienden. En het heeft volledig voldaan aan onze verwachtingen. Het buffet was overheerlijk en het toetjesbuffet was om je vingers bij af te likken (letterlijk). Mede door de vriendelijke medewerking van het (bedienend) personeel en de entourage van de locatie is het een geweldig leuk feest geworden. Zo goed, dat al in enkele agenda's van familie deze locatie met stip staat vermeld.

Inga

maandag, 09 januari 2012

Afgelopen zaterdag heb ik mijn verjaardag gevierd met alle pareltjes uit mijn levens web. Ik had er geen beter locatie voor kunnen vinden >>het Wapen van Middelie! De gezellige sfeer, het heerlijke eten en de super bediening. Ook de reacties van m'n pareltjes zijn alleen maar positief. Kees en de rest van de 'crew' heel hartelijk dank voor deze prachtige dag.

<<  12 13 14 15 16 [17
Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen!

Nieuwsbrief
Naam

Ongeldige invoer
E-mail

Ongeldige invoer
Anti-spam:
Anti-spam:
  Ververs
Ongeldige invoer


Laatste nieuws

No items found.
© 2012 Het wapen van Middelie • Alle rechten voorbehouden    Onderhoud www.thecreativebarn.nl