Het Wapen van Middelie

  • slideshow3
  • slideshow2
  • Slide 2
  • slide9
  • Slide 3

Gerard Gerard

maandag, 01 juli 2019

Wij hebben hier vorige week een geweldig feest gehad.Wat een geweldige locatie. Alles was perfect geregeld.Heerlijke hapjes prachtig opgemaakt. Al onze gasten waren vol lof over de bediening. En na het feest heerlijk boven slapen,Lisa en de meiden van de bar super bedankt voor jullie bijdrage aan ons fantastische feest!

Danny

maandag, 10 december 2018

Dit weekend een fantastisch verrassing verjaardagsfeest(sarah) gegeven.

Bij aankomst een warm welkom! alles is bespreekbaar. Goede service! Uiteraard blijven slapen, smorgens een goed uitgebreid vers ontbijt met onze gasten.

Wij raden het wapen van middelie zeer aan! Qua hotel, eten en feestmogelijkheden!  Kees, Lisa en het team super bedankt!

May en Jan Hoezen

zondag, 05 november 2017

4-5 november 2017 Een overnachting in Het Wapen van Middelie, Wat een hartelijk ontvangst, een heel mooi verzorgde kamer, echt Top. Een geweldig lekker diner, complimenten aan de keuken. Spontaan en persoonlijk personeel, Klasse. En de kroon op alles een heerlijk ontbijt, Kees dank je wel. Wat een heerlijk warm nest, allemaal hartelijk bedankt. We zullen jullie zeker aanraden bij familie, vrienden en bekenden.

Helma Balkenende

woensdag, 25 oktober 2017

20 oktober een feest gegeven voor mijn 50 ste verjaardag . Geweldig genoten .ze weten het leuk en gezellig aan te kleden . Sfeer helemaal top .lekkere hapjes .leuke muziek . Kortom een absolute aanrader . Om hier gewoon eens te eten is ook zeker een aanrader ! Alle mensen van het wapen nogmaals bedankt voor de Super avond .

Antwan van Dun en Annette Langenberg

zondag, 01 oktober 2017

Super hotel, fijne gastheer, lieve bediening. Vooral in de ochtend. Mn vriend nam me als verrassing een weekend mee en we hebben echt genoten van heel de omgeving. Al een onvergetelijke weekend, vroeg hij me vandaag bij het diner ten huwelijk. Om nooit meer te vergeten. ♡♡♡

[12 3 4 5  >>  
Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen!

Nieuwsbrief
Naam

Ongeldige invoer
E-mail

Ongeldige invoer
Anti-spam:
Anti-spam:
  Ververs
Ongeldige invoer


Laatste nieuws

No items found.
© 2012 Het wapen van Middelie • Alle rechten voorbehouden    Onderhoud www.thecreativebarn.nl