Het Wapen van Middelie

  • slideshow3
  • slide9
  • Slide 2
  • Slide 3
  • slideshow2

Feestje vieren?

Bekijk onze Arrangementen 

Zin in een feestje, maar niet in de rompslomp?

Hebt u binnenkort iets te vieren? Bereikt u een respectabele leeftijd, gaat u trouwen of bent u inmiddels al een aantal jaren getrouwd? U kent dat gevoel vast ook wel. Je hebt zin om te midden van vrienden en familie een feestje te vieren maar je hebt geen zin in alle rompslomp. Voorbereidingen, boodschappen en niet te vergeten alle rommel na afloop...
Dat nemen wij u graag uit handen! Zodat u zich ontspannen kunt verheugen op een gezellige dag of avond. Het enige wat er van u verwacht wordt is dat u zich met uw gasten vermaakt en misschien af en toe een dansje waagt!

Hoe maken wij het u gemakkelijk?

In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en ideeën. Misschien hebben wij ook nog wel suggesties waar u helemaal niet aan gedacht hebt. Wij nemen met u onze checklist door zodat op de dag zelf alles tot in de puntjes is geregeld. Hebt u ook al gedacht aan muziek? Ons podium biedt een uitstekende plaats voor een liveoptreden. Op de dansvloer kunnen u en uw gasten goed uit de voeten! Wij hebben een bestand met artiesten zodat u ideeën kunt opdoen. Ook kunnen wij de aankleding van de zaal verzorgen, bijvoorbeeld bij themafeesten. U ontvangt vervolgens een offerte waarin al uw wensen verwoord zijn.
Zodat niets aan onze en aan uw aandacht kan ontsnappen!

Feestavond of gezellig eten?

Wat wilt u: een drankje, een hapje, dansen? Of gaat uw voorkeur uit naar een buffet? Wij bieden u alle mogelijkheden.
Als u kiest voor een buffet bieden wij u verschillende mogelijkheden, van een koud/warm buffet tot diverse themabuffetten, zoals een kraampjes buffet een stamppotbuffet of Italiaans buffet.

Blijven slapen?

Misschien hebt u gasten die van ver komen. Of hebt u nèt een glaasje teveel gedronken… Geen probleem! In ons driesterren hotel kunt u overnachten. Onze kamers zijn allemaal ingericht naar een thema uit de omgeving. Zo kunt u overnachten in kamer Waterland, Veenweide of Rietkraag. Welterusten! ‘The morning after’ serveren wij u en uw gasten een heerlijk gezamenlijk ontbijt waarbij u nog kunt napraten. Zo sluit u uw feest bijzonder af!

Ook voor uw zakelijke bijeenkomst!

Het Wapen van Middelie is een sfeervolle locatie voor vergaderingen, trainingen en presentaties. Wellicht wilt u met uw relaties in een rustige omgeving van een lunchbuffet of diner genieten.
De huiskamer is uitermate geschikt voor kleinere groepen. Wij beschikken ondermeer over een beamer, scherm en flip-overs.

Tot slot: waarin onderscheiden wij ons?

Waarom zou u uw feest bij ons moeten vieren, vraagt u zich af. Daarin kunnen wij kort zijn. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Daar stemmen wij onze dienstverlening op af. En wij vinden het leuk om u maatwerk te leveren. Om uw wensen, hoe bijzonder ook, te verwezenlijken. Daarom: voel je thuis in het Wapen van Middelie.

Niets speciaals te vieren?

Misschien hebt u geen speciale aanleiding, maar wilt u ‘zo maar’ gezellig met vrienden of familie samen zijn. Een reünie met een dagprogramma, diner en overnachting bijvoorbeeld. Wij regelen het voor u!

 

Bekijk onze Arrangementen
Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen!

Nieuwsbrief
Naam

Ongeldige invoer
E-mail

Ongeldige invoer
Anti-spam:
Anti-spam:
  Ververs
Ongeldige invoer


Laatste nieuws

  • 15 oktober de gehele dag gesloten i.v.m. trouwerij en diner

© 2012 Het wapen van Middelie • Alle rechten voorbehouden    Onderhoud www.thecreativebarn.nl